top of page
Villa Lagos Algarve Portugal Ferienwohnung

De villa is gelegen in een beschermd natuurgebied in een rustige landelijke en mooie natuurlijke omgeving. De unieke locatie biedt een schitterende uitzicht over de Atlantische Oceaan, het natuurgebied, een golfbaan en de Ria de Alvor rivierdelta van het kleine vissersplaatsje Alvor.

In de villa bevinden zich 6 slaapkamers verdeelt in twee apartementen. Er is in elk apartament plaatz voor zes of zeven personen en elk apartement heeft een eigen keuken, badkamer, wc en terras met uitzicht op de Oceaan. Tevens zijn er kinderbedjes en -stoelen beschickkbar.Het privecomplex Monte dos Amores beschickt over een zwembad van 10 x 4 meter en een apart veilig kinderbad, een bargebowtje met hootskoolgril barbecue, pizzaoven en een prive-tennisbaan.Lagos wordt beschouwt als de mooiste stad in de westelijke Algarve welke nog zijn eigen identiteit heeft kunnen bewaren met een autovrij centrum. U vindt hier gezellige terrasjes en winkles en een prachtige ‚avenida’. Een supermoderne Jachthaven is erbijgekomen een geeft een luxe sfeer! 

Het vliegveld Faro bevindt zich 50 minuten rijden afstand en de historische stad Lagos op ongeveer 10 minuten.

Het nederlands sprekend management van dit privé vakantieresort staat borg voor een voortreffelijk beheer zodat men verzekerd is van een zorgeloze vakantie.

bottom of page